Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kadonneet Ihmiset / Suntuubin sivusto  ja Facebook Kadonneet ihmiset ryhmä

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: kauris

02.10.2014 01:04
Selvitetty tapauski on listal... Toi Raisa on löydetty jo loppuvuonna 1999... Se juttu selvis sillon jo... Oli niin kauhee juttu ollu... Siitä ei kerrottu julkisuuteen mitään... Tieto salattiin...

Nimi: SuomiFinland!
Kotisivut: http://www.suomalaiset-bonuskoodit.com/

18.02.2014 10:45
Nyt bonuskoodit suomalaisille yhdeltä ja samalta sivulta. Suosittelen!

Nimi: Curious

23.09.2012 22:19
Mitä tapahtui sille uudelle saitille kun näyttää olevan viestin mukaan suljettu? Onko tämä saitti nyt sitten taas voimassa? Ainakaan päivityksiä ei näytä tulleen sitten vähäänaikaan.

Vastaus:

On nyt kaksi mahdollisuutta ilmoittaa kadonneista ihmisistä uudessa Kadonneet Ihmiset Foorumilla Tai uudessa Kadonneet Ihmiset yhteisössä.
Näistä asiaa myös etusivulla.

Mainitsemasi "uuden sivuston" uudelleen julkaisu on harkinnassa, kyseiset palveluntarjoajat joista palveluja on ostettu, ei ole toimineet niin kuin pitäisi ja sivustojen ylläpito ei ole todellakaan halpaa.

Mikäli ihmiset ja/tai lukijat ja/tai sivustolla vierailevat jotenkin avustaisivat sivuston ylläpitokustannuksissa, olisi niitä kustannusten puitteissa helppo tehdä toimivat ja yksinkertaiset.

Ja tämä suntuubin sivusto vaihtoehto on siitä kamalin vaihtoehto että täällä ei voi laittaa mainoksia pyörimään (suntuubi pyörittää täällä itse mainoksia), joista voisi kuvitella tulevan edes muutamat eurot vuodessa.
Eli noista täällä käynneistä n 860 000 kävijästä sivuston perustaja ja ylläpitäjä ei hyödy jennin peniä, ei millään tavoin, suntuubi kyllä varmasti on hyötynyt.

Taas ihmisiä sekä lukijoita ja sivustolla vierailevia ei kiinnosta avustaa kadonneiden ihmisten löytymistä muulla tavalla kuin lukemalla asioista joten ainoa vaihtoehto on pyörittää sivustoja muilla palveluntarjoajilla joissa erilaiset toiminnot maksavat erilaisia summia itselleni.
Tähänkin saakka kadonneiden ihmisten sivustoja joita olen pyörittänyt, olen maksanut omasta pussista kaiken.
Muiden on helppo tulla ilmaiseen ja valmiiseen pöytään
Joten sivustoja on kehitetty tällä hetkellä kansainväliseen suuntaan erilaisin tavoin, joten jokaisesta maasta ja kaupungista voi tehdä suoraan kadonneesta virtuaalisen katoamisilmoituksen tälläkin hetkellä.
http://helpmissingpersons.com/jcow/ tai täältä http://helpmissingpersons.com/smf/index.php

Mikäli itselläni olisi varaa kustantaa sivustoja useiden satojen tai tuhansien eurojen edestä vuodessa, sivustot voisi hetkessä laajentaa ja sivustolla vierailevat viihtyisivät mukavasti, tällä hetkellä sivustojen toiminnot ovat jollakin tavalla puutteelisia, tai ihmiset eivät osaa käyttää muuta kuin naamakirjaa ja ihmisten suoraan laittamat kuvat maksavat minulle, koska joudun maksamaan palveluntarjoajille käytetystä tiedon määrästä, tiedon siirrosta jne. Mutta näillä mennään ja jos voitan lottovoiton niin sitten asiat ainakin muuttuvat muille käyttäjille helpoksi, toistaiseksi teen näitä asioita yksin.

Näkeehän ihmisten kiinnostuksen kadonneita kohtaan esim. tuosta vasemmalla puolella olevasta Mediatiedote - Adressin allekirjoittaneiden määrästä, kuinka monta ihmistä täällä on vieraillut ja kuinka moni on sen allekirjoittanut

Nimi: GL
Kotisivut: http://goldkassa.glworld.bz

26.05.2012 21:55
Ihmeset maailmaan eri puolilta ITSE lähettävät sinulle rahaa!

Nimi: rip karoliina

09.09.2011 00:42
16.10.1999, Raisa Räisänen katosi TAMPEREELLA OLTUAAN JUHLIMASSA. 30.3.2007, Teemu Puumala katosi TAMPEREELLA OLTUAAN JUHLIMASSA BILEISSÄ. 30.7.2011, Karoliina Kesti katosi TAMPEREELLA OLTUAAN JUHLIMASSA BILEISSÄ. Pistäkää kalenteriin ylös, seuraava nuori katoaa Tampereella 16-30.10.2013. Naurakaa vain mutta näin ennustan ja perustelen sen laskutoimitukseen: 1. uhri -1999 2. uhri -2007 =8vuoden ero. 2.uhri -2007 3.uhri -2011 = 4 vuoden ero. 4 on puolet kahdeksasta ja kaksi on puolet neljästä eli kahden vuoden päästä. 1. uhri -lokakuu 2. uhri -maaliskuu =lokakuun ja maaliskuun välillä 4 kuukautta. 2. uhri -maaliskuu 3. uhri -heinäkuu = maaliskuun ja heinäkuun välillä 3 kuukautta. 4 jälkeen tulee 3, kolmen jälkeen kaksi. Heinäkuun ja lokakuun välillä on 2 kuukautta eli siis lokakuussa. 1.uhri katosi 30pv 2.uhri katosi 16pv 3.uhri katosi 30pv = neljäs uhri katoaa 16pv. Ja kaiken lisäksi kaikki katosivat Tampereella ja poistuttuuan juhlimasta. Sattumaa vai jotain aivan muuta?

Nimi: MITÄ IHMETTÄ

15.06.2011 22:42
Oletteko tosissanne? Herranjumala.

Nimi: Eläinten puolesta
Kotisivut: http://elaintenetu.suntuubi.com

25.05.2011 14:48
Kissat ja koirat kuriin kampanja vuodelle 2011 on aloitettu, kampanjaan ja Facebook-sivustoon voit liittyä mukaan tuosta linkistä http://www.facebook.com/pages/Kissat-ja-koirat-kuriin-kampanja/178220515564 470

Hyökkäävät koirat, koira- ja kissapelko, vapaana olevat kissat pihojen hiekkalaatikoilla ja eläimistä ihmiseen tulevat tartuntataudit ovat todellisia ongelmia.

Tule mukaan -> tehdään yhdessä turvallinen elinympäristö myös ihmisille.

Nimi: webmaster

18.05.2011 12:00
Lahjoituksen saateteksti:

Tämän mukaan yksityishenkilö kirjoittaa artikkeleita ansaitsemistarkoituksessa tai rahoittaa sivuston ylläpitoa tai rahoittaa kadonneiden henkilöiden löytymistä vapaaehtoisin lahjoituksin. Tällöin annetut lahjoitukset eivät ole vastikkeettomia. Käytännössä lahjoittaja saisi vastineeksi lukea artikkeleja tai sivuston sisältöä. Koska lahjoitus menee yksityishenkilölle eikä yksityishenkilö voi käytännössä saada rahankeräyslupaa, ei kyse muutoinkaan pitäisi olla lain tarkoittamasta luvanvaraisesta rahankeräyksestä.

Vapaaehtoisten lahjoitusten tarkoitus on alla ja ylläolevan kuvauksen mukainen, sekä se juuri sinä sivuston käyttäjä ja kadonneiden omaiset yms. saavat tästä vastikkeellista hyötyä.

Tulevaisuudessa vapaaehtoisilla lahjoituksilla on tarkoituksena siirtää sivusto muulle suomalaiselle palvelimelle jossa on enemmän vaihtoehtoja sekä mahdollisuuksia, lisäksi palveluntarjoajalla on varmuuskopionti toiminnot.

Tulevaisuudessa vapaaehtoisilla lahjoituksilla pyritään pitämään tämä sivusto reaaliaikaisempana kuin ennen, sivuston päivittäminen, tietojen varmentaminen sekä taustatietojen selvittäminen vie aikaa yms. muut juoksevat kulut.

Tulevaisuudessa vapaaehtoisilla lahjoituksilla fyysinen kadonneiden etsintä on myös mahdollista.

Tulevaisuudessa vapaaehtoisilla lahjoituksilla on lahjoitusten myötä mahdollisuus maksaa mahdollisesti kadonneista löytymispalkkio joka on johtanut kadonneen henkilön löytämiseksi.

Tarpeen vaatiessa lahjoituksista maksetaan lahjavero.

Lahjoittamisesta on kerrottu http://oikeusjakohtuus.blogspot.com/2010/01/lahjoita.html

Varoja täällä ei kerätä tälläkään hetkellä, joten kyse ei ole varojen keräämisestä, sen aika voi tulla eteen kun ja jos yhdistys saadaan perustettua.

Yksi poikkeus on tässä, koskien rahastoa:
6 § Keräystarkoitus
Rahankeräys saadaan toimeenpanna varojen hankkimiseksi yleishyödylliseen toimintaan.

Poikkeuksena yleishyödyllisyyden vaatimuksesta rahankeräys saadaan toimeenpanna:

1) varojen hankkimiseksi taloudellisissa vaikeuksissa olevan yksittäisen henkilön tai perheen auttamiseksi.
Tämä oli vaan yksi poikkeus, eikä koske tätä sivustoa, mutta tälläinenkin on mahdollista.

Nimi: Justiina Puupää

17.05.2011 21:10
Missä on lupa kerätä varoja. Sellainen tarvitaan aina.

Yksityinen viesti

26.03.2011 17:32

Nimi: Tällänen sivusto kannatta toteuttaa laadukkaammin!
Kotisivut: http://www.teekotisivut.co.cc/

11.03.2011 00:01
Tee laadukkaat ja ammattimaiset kotisivut helposti ja nopeesti, sun ei tarvii osata kuin käyttää nettiä! Monipuoliset lisäominaisuudet! Kannattaa kokeilla, koska voit kokeilla 2-viikkoa ilmaiseksi!

www.teekotisivut.co.cc

Nimi: EE

01.03.2011 18:04
Minnekköhän nämä kadonneet ihmiset ovat mahtaneet kadota...?

Nimi: -A-

12.01.2011 12:40
Tuntuu siltä, että prosentuaalisesti yllättävän moni kadonnut löytyy kuolleena...

Nimi: Suntuubin Esimerkki
Kotisivut: http://www.esimerkki.suntuubi.com

26.11.2010 08:52
Moi,

Kannattaa laittaa näille sivuille tuo Addthis - painike, niin porukka voi linkittää noita ilmoituksia kadonneista ihmisistä jne. omaan Facebook profiiliin, Twitteriin, Gmailiin jne...

Nimi: henna
Kotisivut: http://www.arvostelu1.suntuubi.com/

22.07.2010 20:44
hei kaikki,jos haluatte että arvostelen sivunne niin tulkaa arvostelu1 sivulle ja menkää vieraskirjaan ja kirjoittakaa että haluatte arvostelun ja kirjoittakaan tallin nimi myös.Sitten laitan sen tallin nimen paperille ja arvostelen järjestyksessä.Tervetuloa!

Nimi: Jyri Suominen
Kotisivut: http://kadonneetihmiset.suntuubi.com

30.06.2010 08:48
Kirjoittaja
Nimi: Suntuubin Esimerkki
Kotisivut: http://www.esimerkki.suntuubi.com

kiitos tiedoista

Nimi: Suntuubin Esimerkki
Kotisivut: http://www.esimerkki.suntuubi.com

29.06.2010 13:48
Lahjoita - sivulla "...lisäksi palveluntarjoajalla on varmuuskopionti toiminnot."

Noh, kyllä täällä ne on myös tarjolla. Kunhan vain kytket ne päälle. Ohje: http://www.suntuubi.com/fi/Ohjeet/Yleiset%20asetukset/ Jossa kohta "Arkistoidaanko sivujen versiot: "

Ja lähitulevaisuudessa sivuille pystyy ostamaan myös oman .fi - domainin...

©2019 Kadonneet Ihmiset - suntuubi.com