Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kadonneet Ihmiset / Suntuubin sivusto  ja Facebook Kadonneet ihmiset ryhmä

Lahjoituksen saateteksti:
Tämän mukaan yksityishenkilö kirjoittaa artikkeleita ansaitsemistarkoituksessa tai rahoittaa sivuston ylläpitoa tai rahoittaa kadonneiden henkilöiden löytymistä vapaaehtoisin lahjoituksin. Tällöin annetut lahjoitukset eivät ole vastikkeettomia. Käytännössä lahjoittaja saisi vastineeksi lukea artikkeleja tai sivuston sisältöä. Koska lahjoitus menee yksityishenkilölle eikä yksityishenkilö voi käytännössä saada rahankeräyslupaa, ei kyse muutoinkaan pitäisi olla lain tarkoittamasta luvanvaraisesta rahankeräyksestä.

Vapaaehtoisten lahjoitusten tarkoitus on alla ja ylläolevan kuvauksen mukainen, sekä se juuri sinä sivuston käyttäjä ja kadonneiden omaiset yms. saavat tästä vastikkeellista hyötyä.

Tulevaisuudessa vapaaehtoisilla lahjoituksilla on tarkoituksena siirtää sivusto muulle suomalaiselle palvelimelle jossa on enemmän vaihtoehtoja sekä mahdollisuuksia, lisäksi palveluntarjoajalla on varmuuskopionti toiminnot.

Tulevaisuudessa vapaaehtoisilla lahjoituksilla pyritään pitämään tämä sivusto reaaliaikaisempana kuin ennen, sivuston päivittäminen, tietojen varmentaminen sekä taustatietojen selvittäminen vie aikaa yms. muut juoksevat kulut.

Tulevaisuudessa vapaaehtoisilla lahjoituksilla fyysinen kadonneiden etsintä on myös mahdollista.

Tulevaisuudessa vapaaehtoisilla lahjoituksilla on lahjoitusten myötä mahdollisuus maksaa mahdollisesti kadonneista löytymispalkkio joka on johtanut kadonneen henkilön löytämiseksi.

Tarpeen vaatiessa lahjoituksista maksetaan lahjavero.

Lahjoittamisesta on kerrottu http://oikeusjakohtuus.blogspot.com/2010/01/lahjoita.html

-Tarkoitus on myös perustaa rekisteröity yhdistys (jatkamaan toimintaa) jolla toiminta voi saada enemmän tukea ja toimintamahdollisuuksia esim. toimihenkilöiden puitteissa. Yhdistyksen perustamiseen tarvitaan vielä lisää henkilöitä, Facebookissa kadonneet ihmiset - keskustelupalstalla on asiasta keskustelu ja sinne voi ilmoittaa halukkuutensa.

 

Ylläolevan tekstin mukaisesti vakuutat ymmärtäväsi että voi kahdella eri tavalla tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen.

1.Painamalla Donate-nappia ja toimimalla ohjeiden mukaan.

2.Toinen vaihtoehto on että lähetät sähköpostia kadonneet.ihmiset@gmail osoitteeseen ehdotuksen toisesta lahjoitustavasta otsikolla: Vapaaehtoinen lahjoitus

 

 


©2019 Kadonneet Ihmiset - suntuubi.com